Alergiile alimentare și carnea de porc Yorkshire

Alergiile alimentare și carnea de porc Yorkshire

Intoleranța alimentară și alergia sunt afecțiuni întâlnite destul de frecvent și în lumea câinilor. Atunci când întâlnim aceste probleme, prima opțiune este adaptarea alimentației astfel încât să eliminăm ceea ce provoacă simptomele neplăcute. Nu este deloc ascuns faptul că, de data aceasta, cercetările nutriționale din medicina umană sunt valabile și folosite în cea mai mare parte și în alimentația prietenilor noștri patrupezi .
Cercetările moderne desființează acum mituri vechi care au stat ani de zile la baza recomandărilor medicale. Unul dintre aceste mituri este carnea de porc. Astăzi se știe că atunci când ne referim la carnea slabă de porc aceasta are calități nutriționale sănătoase, superioare chiar și cărnii de curcan.
Printre beneficiile acesteia putem scoate în evidență:
1. Vitamina B1 conținută în cantitate mare. Aceasta este vitală pentru creșterea și repararea mușchilor și țesuturilor nervoase, utilă și pentru metabolismul carbohidraților.
2. Riboflavină prezentă și ea în carnea de porc ajută la menținerea sănătății pielii și a a unei imunități crescute. Repară țesuturile deteriorate și extrage energia din alimente.
3.Vitamina B6 prezentă în carnea de porc ajută la metabolizarea grăsimilor, a proteinelor și a carbohidraților și asigură buna funcționare a sistemului nervos.
4.Carnea de porc ajută la producerea de globule roșii în organism.
5.Fierul din carnea de porc îmbunătățește producția de energie și este ușor absorbit de organism.
6. Zincul prezent în carnea de porc sporește eficiența sistemului imunitar și îmbunătățește rezistența organismului împotriva numeroaselor boli.
7.Carnea de porc este o sursă bogat de proteine și aminoacizi, fiind vitală pentru menținerea unei musculature puternice și suple.

Câinele dumneavoastră poate profita de toate aceste beneficii dacă îl hrăniți cu noul Acana Yorkshire Pork,
un produs ce conține ca singură sursă animală carnea de porc din rasa Yorkshire, cunoscut pentru cantitatea mică de grăsime și carnea de calitate. Pe lângă nutriția eficientă furnizată, acest produs reduce la maxim posibilitatea intoleranței manifestate prin tulburări gastrice sau a alergiilor manifestate prin tulburări la nivelul pielii sau blănii.

Pe magazindeanimale.ro găsiți noul Acana Yorkshire Pork la cel mai bun preț!

Related Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *