Babesioza ucide!

O campanie de informare susținută de magazindeanimale.ro

Căpușele trebuie ucise pentru că reprezintă vectorii care pun în pericol viața ta, viața câinilor tăi și a pisicilor tale. Aceste insecte odioase trăiesc în zonele cu multă vegetație. Este vitală deparazitarea mediului în care trăiesc câinii și pisicile dar mai mai ales deparazitarea externă a animalelor de companie, precum și o atenție sporită pentru evitarea contactului căpușelor cu oamenii, acestea putând transmite omului boala Lyme, una dintre cele mai cumplite maladii. La fel de periculoase sunt și alte insectele hematofage precum țânțarii și puricii.

Dacă identifici o căpușă pe corpul animalului, atunci când o îndepărtezi trebuie să ai grijă să extragi și capul insectei, care în cazul unei îndepărtări neadecvate poate rămâne sub piele. Același lucru este valabil și pentru om. Căpușa recoltată trebuie prezentată medicului pentru diagnostic într-un recipient steril. Pentru a evita riscurile, este de preferat ca îndepărtarea căpușei să fie făcută de un medic specialist.

Singura soluție pentru a evita adevărate drame este profilaxia antiparazitară externă și internă.

Doctorii noștri sunt în slujba prietenului tău necuvântător. O simplă informare pe site-ul nostru sau o vizită la Cabinetul Veterinar Animal Center Tei, situat pe Bd.-ul Lacul Tei, nr. 109, Bl. 13A, Parter, te va ajuta să îi asiguri prietenului tău bunăstarea și protecția de care are nevoie. Apelează la Cabinetul Veterinar Animal Center Tei pentru un diagnostic de laborator corect, vizând bolile transmise de căpușe. Simultan, vei beneficia de o profilaxie și o terapie adecvată. Medicii noștri veterinari vor supraveghea și vor decide produsele folosite și intervalul de administrare. Vino până pe 30 aprilie și vei beneficia de prețurile speciale pentru deparazitarea externă!

IMPORTANT: Pentru orice comandă efectuată pe magazindeanimale.ro până pe 25 aprilie, vei beneficia de o reducere de 10% pentru orice deparazitare externă la Cabinetul Veterinar Animal Center Tei. Sună acum la 0743.008.017 pentru o programare la cabinetul veterinar Animal Center Tei sau la 0742.122.122 pentru a comanda produse antiparazitare și hrana potrivită animăluțului tău de pe magazindeanimale.ro 

Related Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *