Showing 1–12 of 52 results

 • Applaws Cat Adult Pui & Rață 2 kg

  55,00 lei

  Applaws Pui și Rață este o hrană uscată optimizată special pentru pisici adulte. Conținutul de nutrienți și ingrediente e special ajustat conform cerințelor nutriționale naturale specifice pisicilor adulte, iar carnea de pui și rață conținută este de primă calitate.

  Proteinele animale sunt foarte bine asimilate de pisici și sunt elementul principal din dieta lor naturală. De aceea hrana Applaws conține peste 80% carne.

  Hrana este 100% fără cereale astfel că și pisicile sensibile o vor putea digera ușor. Totodată ajută astfel la menținerea unei greutăți sănătoase și a unei mase musculare suple.

 • Orijen Cat Fit&Trim 5.4kg

  225,00 lei

  Orijen Cat Fit&Trim este o hrana biologic apropiata pentru pisici cu probleme de greutate. 

  Pentru o conditie fizica de top, pisicile supraponderale necesita o hranire bogata in continut de proteine, moderata in continutul de grasimi si limitata in ce priveste continutul de carbohidrati.

 • Royal Canin Feline Light Weight Care 2 kg

  102,90 lei

  Hrană completă special adaptată pisicilor adulte (cu vârsta peste 12 luni) ce prezintă tendință de îngrășare ori exces de greutate. Joacă un rol activ în menținerea sau pierderea în greutate prin aportul caloric scăzut și dozajul zilnic adaptat.

 • Royal Canin Hair&Skin Care 2kg

  102,90 lei

  Deteriorarea firului de păr poate fi uneori un indiciu al unei nutriţii deficitare.
  Datorită carenţei de acizi graşi esenţiali (Omega 3 şi Omega 6) firul de păr este mat şi uscat şi i se poate asocia şi matreaţa. Blana este „oglinda” stării de sănătate a pisicii. Luciul, densitatea, culoarea firului de păr, orice schimbare reprezintă un semnal de alarmă! Aportul insuficient de aminoacizi poate determina căderea părului, o scădere a ritmului de regenerare a firului de păr cu aspect mat şi fragil, prezentând schimbări de colorit. Blana devine semnificativ mai strălucitoare după 21 de zile de administrare exclusivă a produsului Hair&Skin Care.

 • Royal Canin Kitten 36 – 2kg

  97,90 lei

  Hrana echilibrata si completa Royal Canin Kitten este special adaptata pentru pisoii aflati in a 2 – a etapa de crestere (cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 luni).

  Hrana uscata Royal Canin Kitten asigura o digestie sanatoasa.

  In perioada de crestere, aparatul digestiv al pisoiului este imatur si se dezvolta gradual in cateva saptamani. Combinatia exclusiva de nutrimente ajuta la sustinerea aparatului digestiv al pisoiului prin asigurarea unei digestii optime si un scaun corect.

  Complexul de antioxidanti si prebioticele din compozitie sustin dezvoltarea sistemului imunitar al pisoiului.

  Continutul echilibrat de proteine foarte digestibile (L.I.P.*), minerale si vitamine ajuta pisoiul sa creasca sanatos, intr-un ritm echilibrat.

  Proteinele de inalta calitate (L.I.P.*) si continutul adaptat de fibre, incluzand Psyllium si prebiotice, asigura echilibrul la nivelul florei intestinale.

 • Royal Canin Sterilised 37 – 2kg

  97,90 lei

  Hrană echilibrată și completă special adaptată nevoilor nutriționale ale pisicilor adulte sterlizate, cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani.

  CONTROLUL GREUTĂȚII

  După sterilizare, necesarul energetic al pisicii scade. STERLISED 37 ajută la limitarea riscului de creștere în greutate datorită conținutului moderat de grăsimi și a porțiilor zilnice de hrană atent dozate.

  APARAT URINAR SĂNĂTOS

  Pisicile sterilizate au o predispoziție mai mare către afecțiunile urinare. STERILISED 37 susține sănătatea aparatului urinar prin conținutul echilibrat de minerale.

  CONȚINUT PROTEIC RIDICAT

  Ajută la menţinerea masei musculare prin aportul ridicat de proteine.

  UN PLUS DE L-CARNITINĂ

  Rețetă îmbogățită cu L-Carnitină, ce ajută la metabolizarea grăsimilor și menținerea greutații ideale.

 • Royal Canin British Shorthair Adult 2kg

  102,90 lei

  Hrană completă adaptată nevoilor nutriționale specifice pisicilor adulte din rasa British Shorthair (cu vârsta de peste 12 luni).

  MUSCULATURĂ TONIFIATĂ

  Pisica din rasa British Shorthair are o constituție puternică, solidă și cu o musculatură bine dezvoltată. Prin aportul adaptat de proteine, rețeta contribuie la menţinerea masei musculare. Rețetă îmbogățită cu L-carnitină, ce contribuie la metabolizarea naturală a grăsimilor.

  SISTEM OSTEO-ARTICULAR PUTERNIC

  Constituția pisicii British Shorthair, robustă și greoaie, poate pune o presiune suplimentară pe articulații și sistemul osos. BRITISH SHORTHAIR ADULT este formulată pentru a menține sănătatea oaselor și articulaţiilor. Rețetă îmbogățită cu acizi grași Omega 3 (EPA și DHA).

  SĂNĂTATEA MUȘCHIULUI CARDIAC

  Aportul de taurină și EPA & DHA întreține sănătatea funcției cardiace.

   APARAT URINAR SĂNĂTOS

  Rețetă formulată special, cu un conținut echilibrat de minerale, pentru a susține sănătatea aparatului urinar.

  CROCHETĂ ADAPTATĂ MAXILARULUI CU FORMĂ UNICĂ

  Crocheta de dimensiuni mari, cu forma unică curbată, este special creată pentru a se potrivi perfect maxilarului de dimensiuni mari a pisicii din rasa British Shorthair. Forma sa deosebită ajută pisica de apuce hrana cu ușurință și o stimulează să mestece pentru a-i menține igiena orală.

 • Orijen Cat & Kitten 5.4 kg

  215,00 lei

  Orijen Cat & Kitten conţine carne proaspata de gaina, curcan, ouă integrale adunate din cuibar şi peşti pescuiţi din sălbăticie, livrate proaspete pentru o nutriţie completă.

  Hrana Orijen Cat & Kitten este bogată în proteine din carne, are puţini carbohidraţi şi este redus glicemic pentru a susţine un nivel optim al glucozei în sânge şi o greutate corporală optimă.

 • Royal Canin Cat Skin Young Female 1.5 Kg

  78,90 lei

  ROYAL CANIN NEUTERED YOUNG MALE este un aliment complet dietetic special pentru pisicile adulte de la castrare și până la 7 ani.

 • Royal Canin Cat Skin Young Male 1.5 Kg

  78,90 lei

  ROYAL CANIN NEUTERED YOUNG MALE este un aliment complet dietetic special pentru motanii adulți de la castrare și până la 7 ani.

 • Royal Canin Cat Neutered Young Female 3.5 Kg

  141,90 lei

  ROYAL CANIN NEUTERED YOUNG MALE este un aliment complet dietetic special pentru pisicile adulte de la sterilizare și până la 7 ani.

 • Royal Canin Cat Neutered Young Male 3.5 Kg

  141,90 lei

  ROYAL CANIN NEUTERED YOUNG MALE este un aliment complet dietetic special pentru motanii adulți de la sterilizare și până la 7 ani.