Showing all 12 results

 • BIOPROTECT -60 CAPSULE

  140,50 lei

  Indicatii:

  Bioprotect se recomanda in tratarea cainilor si pisicilor care sufera de tulburari ale microflorei gastrointestinale, cauzate de diaree, terapii cu antibiotice sau deparazitari interne si a animalelor in crestere predispuse la constipatie.

  Specii tinta: caini, pisici

  Mod de administrare:

  1 capsula pe zi ( pana la 7 zile de la finalizarea tratamentului cu antibiotic)
  Pentru animale in crestere- 1 caps/ zi, timp de 20 zile
  Diaree, predispozitie la constipare- 2 caps/ zi, timp de 10 zile
  Dupa deparazitari interne – 1 caps/ zi, timp de 7 zile

  Capsulele pot fi administrate direct in gura animalului sau pot fi amestecate cu hrana acestuia. Animalul trebuie sa aiba la dispozitie apa proaspata in permanenta. Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

  Ingrediente:

  12.1.5 Fermenti (MOS), 4.1.14 Fructooligozaharide (FOS), 13.3.1 Amidon din cartof, 11.2.10 Stearat de Magneziu. Aditivi: 4b Enterococcus faecium, 1k Lactobacillus rhamnosus, 11E55b1 siliciu coloidal 4mg. Aditivi tehnologici: 1E460 celuloza microcristalina 100mg.

   

 • CardioVet 770mg

  143,90 lei

  CardioVet 770mg – 90 Tablete se recomanda in tratarea cainilor care sufera de cardiomiopatie, cauzata atat de cardiomiopatie dilatata cat si de regurgitare mitrala.

  Proprietati:

  L-carnitina este o amina cuaternara compusa din lizina si methionina. Principala sa functie este aceea de a metaboliza lungul lant de acizi grasi si de a produce energie. 95% din totalul carnitinei din organism se gaseste in miocard, ceea ce demonstreaza ca una din functiile acestuia este producerea de enrgie pentru actiunea constanta de pompare a inimii. Carenta de L-carnitina la caini este corelata cu aparitia cardiomiopatiei dilatate. Suplimentarea cu L-carnitina ajuta la protejarea impotriva acumularii de acizi grasi in interiorul celulelor miocardului.

  Taurina este una dintre substantele cruciale pentru mentinerea sanatoasa a metabolismului cardiac, prin actiunea sa de regularizare a ionilor de calciu si a potentialilor osmotici, neutralizand radicalii liberi. De asemenea constituie 40% din aminoacizii liberi ai miocardului. Taurina  are proprietati antiaritmice, regularizand numarul batailor inimii in functie de nivelul ionilor de calciu si asigurand integritatea celulelor miocardice. Carenta de Taurina contribuie in mod direct la aparitia cardiomiopatiei dilatate la caini.

  Coenzima Q10 este esentiala pentru procesul de producere a energiei in organism. Este si un antioxidant natural in mitocondrii, acolo unde se elimina un numar foarte ridicat de radicali liberi,  datorita cantitatii mari de energie necesara pentru pomparile inimii.

  Vitamina E in combinatie cu Seleniul este un antioxidant foarte puternic si protejeaza impotriva contractiei excesive ale celulelor endoteliale ale inimii. De asemenea reduce agregarea si adeziunea trombocitelor din sange in arterele coronare, ceea ce faciliteaza fluxul sanguin prin vase si hraneste inima.

  Dozare:

  La cainii pana in 5kg greutate- o tableta/ 2 ori/ zi
  La cainii peste 15kg greutate – 2 tablete/ 2 ori/ zi
  In cazul cainilor cu greutate peste 40 kg dozajul poate fi marit.
  Tabletele pot fi administrate direct pe gura sau pot fi zdrobite si amestecate cu mancarea. Daca doza zilnica presupune mai multe tablete, acestea pot fi administrate pe 2- 3 portii. Animalul trebuie sa aiba la dispozitie apa proaspata in permanenta.

 • HemoVet

  124,50 lei

  Contine : Fier hemic 30mg, Cupru 6mg(agent chelator), Vitamina B6 600µg, Vitamina B12 5µg, Acid Folic 30µg, Vitamina C 30mg

  Produsul se recomanda pentru tratarea cainilor si pisicilor care manifesta simptome de anemie, boli parazitare a celulelor rosii a sangelui, la caine si pisica .

  Pisici/ Caini: 1 tableta /10 kg greutate corporala/ zi

  Tabletele pot fi administrate intregi sau zdrobite, inainte sau impreuna ca hrana.

  Animalul trebuie sa aiba la dispozitie apa proaspata in permanenta. Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

   

   

   

   

 • RenalVet – 60 caps twist off

  128,90 lei

  Carbonat de Calciu 200mg, Chitosan 100mg, Vitamina D3 0.08mg.

  Indicat in tratarea cainilor si pisicilor care sufera de Insuficienta Renala Cronica (IRC). Carbonatul de calciu si chitosanul ajuta la reducerea cantitatii de fosfor absorbite in organism din alimentatia zilnica.

  Pisici si caini sub 10 kg greutate corporala: 1 capsula/ zi

  Caini peste 10 kg greutate corporala: 1 capsula/ 10 kg greutate corporala/ zi

  Capsulele Twist Off sunt foarte palatabile si usor de administrat chiar si pisicilor. Asigura calitatea si prospetimea ingredientelor, care pot oxida foarte rapid. Poate fi administrat doar continutul in amestec cu hrana sau capsula ca atare. Dozajul corect si perioada de administrare depind de nevoile individuale ale animalului si vor fi stabilite de catre un medic veterinar.

 • Supliment Nutritiv Hyaloral Large Breed 12 tablete

  23,00 lei

  Hyaloral Large Breed este un supliment nutriţional pentru câinii de talie mare ce corectează deficienţele articulare.

 • Supliment Nutritiv K-9 Immune Support Cat 30 ml

  51,50 lei

  K-9 Immune Support Cat este un supliment nutriţional pentru susţinerea sistemului imunitar şi cardiovascular, cu efect tonifiant, energizant şi hepatoprotector.

 • Supliment Nutritiv K-9 Immune Support Dog 60 ml

  66,00 lei

  K-9 Immune Support Dog este un supliment nutriţional pentru susţinerea sistemului imunitar şi cardiovascular, cu efect tonifiant, energizant şi hepatoprotector.

 • Supliment Nutritiv K-9 Complete Motion 120 tablete

  128,00 lei

  K-9 Complete Motion este un supliment nutriţional pentru câinii activi sau în vârstă cu probleme articulare.

 • Supliment Nutritiv K-9 Complete Motion 60 tablete

  71,00 lei

  K-9 Complete Motion este un supliment nutriţional pentru câinii activi sau în vârstă cu probleme articulare.

 • Supliment Nutritiv K-9 Complete 180 tablete

  81,00 lei

  K-9 Complete este un supliment nutriţional complet şi echilibrat cu enzime digestive şi antioxidanţi pentru câinii de toate vârstele şi rasele.

 • Supliment Nutritiv K-9 Complete 60 tablete

  41,00 lei

  K-9 Complete este un supliment nutriţional complet şi echilibrat cu enzime digestive şi antioxidanţi pentru câinii de toate vârstele şi rasele.

 • Supliment Nutritiv K-9 Complete Growth 120 tablete

  100,00 lei

  K-9 Complete Growth este un supliment nutriţional vitamino-mineral echilibrat pentru câinii în perioada de creștere și/sau pentru femelele gestante sau în lactație.