Despre noi

Magazindeanimale.ro este denumirea comercială a SC Animal Center SRL, persoană juridică de origine română, având sediul social București, numărul de ordine în Registrul Comerțului J40/2517/1999, cod unic de înregistrare fiscală 11574734.

Ideea de afacere a apărut ca urmare firească a dorinței de a ajuta animalele de companie, cărora ne adresăm direct prin produsele și serviciile noastre, cât și proprietarilor, care văd în animăluțele lor parte integrantă a familiei, de o importanță deosebită. Astfel, în 1999 ne-am înființat că societate având la bază următoarele fundamente:

  • Dragostea față de animale și provocarea de a le înțelege
  • Compasiunea față de proprietari și dorința de a le aduce bucurie
  • Profesionalismul în desfășurarea activității
  • Satisfacția de a culege roadele unei pregătiri continue

„Am crescut” împreună cu numărul de clienți, ne-am perfecționat constant și satisfăcător vizavi de cerințele serviciilor pe care le oferim. Fie că este vorba de servicii de asistență veterinară completă, fie că vorbim despre hrană și accesorii destinate în exclusivitate animalelor de companie, suntem mândri că avem parte de recunoștința proprietarilor care au încredere să-și lase prietenii necuvântători în grija noastră.

Având în vedere că evoluția pieței în mediul on-line ne oferă posibilitatea să ne facem prieteni noi în toată țara, ne-am propus ca prin intermediul acestui magazin virtual să venim în întâmpinarea proprietarilor de animale de companie cu cele mai de calitate sortimente de hrană pentru câini și pisici, la cele mai competitive prețuri.

Toate produsele pe care le găsiți în magazinul nostru au fost selecționate cu atenție de către medicii noștri veterinari din portofoliile celor mai premiați la nivel mondial producători de hrană pentru animale de companie. Vi le recomandăm cu drag, ne-am bucura să acceptați această invitație la prietenie și suntem convinși că produsele noastre vă vor mulțumi și vă vor câștiga încrederea.