Diete

În urma publicării Ordinului A.N.S.V.S.A. nr 11/2013 în Monitorul Oficial din data de 13 februarie 2013, dietele veterinare sunt încadrate la “furaje cu scopuri nutriţionale speciale” şi acestea vor fi comercializate cu amănuntul doar în cabinetele veterinare, farmaciile şi punctele farmaceutice veterinare, doar în ambalaje originale, în baza unei recomandări scrise a unui medic veterinar de liberă practică organizat conform legii, sau utilizate de către unităţile de asistenţă medicală veterinară în cadrul prestării de servicii medicale veterinare.

Prescripţiile vor avea indicate afecţiunea şi tipul de dietă indicat precum şi perioada de administrare. Pentru a putea livra produsele încadrate în secţiunea „Diete Veterinare” trebuie ne puneţi la dispoziţie aceste prescripţii, prin transmiterea unei copii scanate la office@magazindeanimale.ro. Pe toată perioada de valabilitate a prescripţiei produsele vor fi livrate fără alte menţiuni speciale.

Produsele încadrate în site în secţiunile “Diete Veterinare” sunt comercializate de către Cabinetul Veterinar Animal Center, numărul cabinetului din Registrul Unic al Cabinetelor Medicale Veterinare: CMV 6225 din 20.01.2011.

Cabinetul Veterinar Animal Center poate refuza livrarea comenzii dumneavostră dacă nu puteţi prezenta prescripţia medicală eliberată de către un medic veterinar, sau dacă consecutiv vizitei dumneavostră la Cabinetul Veterinar Animal Center din str Bulevardul Lacul Tei nr. 109, se constată dieta veterinară pe care doriţi o comandaţi nu este potrivită pentru afecţiunile câinelui dumneavostră.