Fereste-o de repercursiunile sterilizarii!

Fereste-o de repercursiunile sterilizarii!

Sterilizarea ….aproape intotdeauna o dilema pentru stapanii de animale de companie.
De obicei, daca nu vorbim despre un exemplar valoros genetic ( cu un pedigree bine cunoscut si atestat de calificative ale arbitrilor de specialitate) , este aproape o responsabilitate morala sa se ia decizia de a merge la un cabinet veterinar unde sa se efectueze sterilizarea ( binecunoscuta drept operatie de “castrare” ). Este un act medical ce previne aparitia a diverse boli grave ce pot aparea cu inaintarea in varsta ( infectii ale uterului, tumorile mamare la femela sau adenomul de prostata la masculi) si nu numai.
Daca e facuta cand si cum trebuie este decizia care e bine sa fie luata. Despre aceste lucruri vă va sfatui cu siguranta medicul veterinar la care mergeti de obicei. Ce trebuie sa luati in calcul este rolul important de dupa operatie , pe care il veti avea dumneavoastra ca stapan. Schimbarile la nivelul “ functionarii” organismului pot creea dezechilibre ce se pot manifesta cel mai des prin tendinta de ingrasare si uneori prin predispozitia catre formarea a diversi calculi in aparatul urinar. Cel mai bine si cel mai usor este sa le prevenim decat sa le tratam.
Imediat dupa sterilizare este indicat sa schimbati hrana obisnuita cu o dieta speciala care pe langa o valoare energetica mai scazuta care va preveni ingrasarea contine si o serie de ingrediente care ajuta la prevenirea formarii anumitor tipuri de calculi urinari.
Poate una din cele mai bune alegeri este TROVET Urinary Calm pentru pisici , o hrana gustoasa, inovatoare, care aduce beneficii semnificative in prevenirea obezitatii si a unei mari diversitati de calculi urinari dar in acelasi timp aduce prin componente strict naturale o stare de liniste care va preveni aparitia unei forme de cistite cauzata de binecunoscutul stress, la care pisicile sunt mai sensibile fata de majoritatea speciilor si care e responsabil de o serie de probleme neplacute in fiziologia si comportamentul felin.

Pe magazindeanimale.ro găsiți noul TROVET Urinary Calm la cel mai bun preț!

Related Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *