Hrănește-mă sănătos !

Hrănește-mă sănătos !

Te preocupă sănătatea și aspectul tău fizic . Faci sport sau cel puțin ai mare grija la ceea ce mănânci. Privești cu compasiune persoanele supraponderale și te gândești că nu sunt într-o stare bună de sănătate și că ar trebui să facă ceva,  că nu e bine așa !

Uneori nu ne dăm seama  dar e la fel și pentru pisici și câini . Chiar dacă ne distrează atunci când “s-au rotunjit” , ceea ce se întâmplă din ce în ce mai  des mai ales cu pisicile sau câinii  de apartament,  și lor le e la fel de greu ca și oamenilor grași , sănătatea lor e în pericol în același mod …Trebuie să facem ceva, nu e bine așa !

Modalitatea simplă : Hrana ORIJEN Fit & Trim , cea mai avansată  destinată animalelor de companie supraponderale.  O rețetă deosebită , care elimină ingredientele hipercalorice ce determină acumularea de grăsime dar folosește ingrediente ce conferă gust de excepție și o stare satisfăcătoare de sațietate. În același timp aminoacizii naturali în cantitate mare cum este L-Carnitina determină o mai eficientă conversie a grăsimilor în energie, la fel ca în alimentele pentru sportivii de performanță.

Fără a face niciun compromis în ceea ce privește plăcerea meselor ( chiar dimpotrivă) ORIJEN Fit & Trim va readuce la greutatea și forma ideală câinele sau pisica ori, va preveni îngrășarea dacă observați tendința și acționați din timp ceea ce ar fi varianta de dorit pentru a avea alături un companion sănătos, pentru o perioadă cât mai lungă  !

Pe magazindeanimale.ro găsiți noul  ORIJEN Fit & Trim la cel mai bun preț!

 

 

Related Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *