Magazindeanimale.ro iti rasplateste loialitatea

Cardul de Fidelitate reprezinta modul nostru de a va arata aprecierea pentru loialitatea dumneavoastra fata de Magazindeanimale.ro si fata de produsele de calitate. Ne dorim sa va avem alaturi de noi pentru o perioada cat mai lunga, de aceea am creat cel mai simplu program prin care puteti profita de discounturi pentru cumparaturile dumneavoastra.

Incepand cu luna decembrie 2017, fiecare client al magazinului nostru va primi un Card de Fidelitate (pe langa produsele comandate), ce contine un cod-cupon cu ajutorul caruia puteti beneficia de discounturi pentru produsele selectate in cadrul Programului.

Important: Codul poate fi folosit pentru toate comenzile viitoare. Trebuie doar sa utilizati aceleasi informatii de identificare (Nume, Adresa email).

Lista produselor selectate in cadrul programului o gasiti AICI  si contine numele si discountul oferit (exprimat in procente) pentru fiecare produs. Lista va fi actualizata saptamanal asa ca va sfatuim sa o verificati in fiecare saptamana sau sa ne urmariti pagina de FACEBOOK.

Hrana de calitate pentru caini si pisici se gaseste la cel mai bun pret doar pe Magazindeanimale.ro!