Pentru a prelungi speranța de viață a animalului tău de companie, informează-te!

O hrană dezechilibrată poate scurta viața animalelor de companie cu 2 – 4 ani, o spun studiile cercetătorilor nutriționiști din toată lumea.

Nouă ne pasă de sănătatea animalului tău de companie! Ție?

Hrana este factorul determinant în apariția unor patologii foarte variate plecând de la boli de inimă (pe fondul unor predispoziții genetice în cazul anumitor rase) până la boli renale, hepatice, pancreatice, articulare, neurologice, etc.

Obezitatea (care nu se vede întotdeauna cu ochiul liber dar are o incidență de peste 25 %), diabetul și chiar diversele forme de cancer sunt consecințele unei alimentații dezechibrate.

În majoritatea cazurilor lipsa informației și a educației nutriționale duc la momente dramatice.

Obiectivul nostru, față de alte surse comerciale de hrană, este de a te informa și a-ți recomanda hrana cea mai echilibrată și potrivită pentru rasa, starea fiziologică, vârsta și predispozițiile genetice pentru anumite boli specifice animalului tău de companie.

Acești prieteni necondiționați ai omului și-au câștigat poziția de membru cu drepturi depline în familie de aceea hrana pentru animale nu trebuie abordată doar din perspectivă comercială, ale cărei interese nu coincid întotdeauna cu nevoile și patologia animalului tău!

Împreună vom duce o luptă continuă pentru prevenție și eliminarea riscurilor. Echipa noastră de specialiști nutriționiști îți stă la dispoziție! Fii proactiv iar noi vom fi partenerii tăi fideli!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *