Pisica ta va fi mamă?

Pisica ta va fi mamă?

În lumea iubitorilor de animale de companie orice eveniment din viața companionului patruped este un eveniment de familie. Poate unul din cele mai fericite momente este acel moment când afli că familia ta o să capete membrii noi. De data aceasta acești membri noi vor fi aduși pe lume de pisica ta. În orice familie acest eveniment aduce la pachet cu fericirea și puțină îngrijorare. Oare totul o să decurgă OK, oare cum trebuie să mă comport acum, oare trebuie să-i schimb hrana cu ceva special ?
Haideți să ne liniștim! Totul va fi în regulă, medicul veterinar vă va spune mai multe la o ecografie, despre câți puiuți vor fi, cât de bine sunt dezvoltați și ce va trebui să faceți din punct de vedere medical pe mai departe. Iar noi vă vom spune cum să o hrăniți mai bine :
Orice mămică are nevoie în timpul sarcinii de nutrienți mai variați, mai mulți și cât mai de calitate. Așa că mai multă atenție la ce conține hrana este acum vitală. Pisicile sunt carnivore prin definiție ( și prin toate dovezile științifice) așa că este extrem de logic ce trebuie să conțină hrana lor. Dacă facem o analogie cu felinele sălbatice vom avea clar în minte compoziția ideală a rețetei: Multă Carne, Multă Varietate de Carne, Cât mai multă Carne Proaspătă. ….și fără cereale sau alte surse de carbohidrați înalt glicemici (cum ar fi cartofii sau tapioca)
Având în minte aceste cunoștințe și citind ingredientele de pe etichetă produsului veți putea compara singuri care e cel mai bun produs.
Dar ca să vă fie mai ușor noi vă facem o propunere: ORIJEN Cat&Kitten. În această hrană uscată producătorul a înglobat carnea într-un un total de 85% din ingrediente, iar restul de 15% sunt fructe și legume pe care carnivorele le consumă în mod uzual în natură. Din totalul de carne două treimi este proaspătă (fără a fi niciodată congelată, procesată în granule în maxim 48-72 de ore după sacrificare), acesta provenind de la o varietate de specii (curcan, găini, ouă și patru varietăți de pești) . Toate ingredientele sunt de standard uman, certificate astfel de Guvernul Canadian ( acolo unde se produce). Niciun alt produs de acest fel nu conține atâta cantitate, varietate și calitate a cărnii.
Odată ce ai ales această hrană pentru pisica ta nu mai trebuie să-ți faci nicio grijă, aceasta-i va oferi tot ce are nevoie nutrițional. ( doar trebuie să ajustezi cantitatea odată cu creșterea burticii și să fi atent să nu slăbească dar nici să nu se îngrașe prea tare). Iar atunci când puiuții vor crește și vor înceta să se hrănească cu lapte de la mama lor, este exact hrana potrivită și pentru ei.

Pe magazindeanimale.ro găsiți noul ORIJEN Cat&Kitten la cel mai bun preț!

Related Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *