Politica de returnare a produselor

Conform legislatiei in vigoare orice persoana fizica poate returna un produs in termen de 10 zile de la receptionarea acestuia.
Magazindeanimale.ro va returna contravaloarea oricariu produs care indeplineste urmatoarele conditii:

  • Produsul va fi returnat in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele aferente intacte (in cazul produselor perisabile – hrana, vitamine, recompense, etc – vor putea fi returnate numai in cazul in care ambalajul nu a fost deschis);
  • In cazul in care a fost utilizat, produsul trebuie sa nu fie deteriorat sau sa prezinte urme vizibile de utilizare;
  • Toate documentele insotitoare vor trebui returnate (garantie, factura, bon fiscal etc)
  • Se va completa un formular de retur ce va fi trimit la adresa office@magazindeanimale.ro si care contine urmatoarele date:

Detalii aditionale (daca doriti sa ne ajutati sa ne imbunatatim calitatea serviciilor)
In termen de 3 zile lucratoare veti primi o instiintare prin e-mail privind numarul de inregistrare al cererii.

Dupa primirea instiintarii veti returna produsele la adresa Animal Center SRL, Bulevardul Lacul Tei, nr. 109, bl. 13A, Parter, Sector 2, Bucuresti.   *Taxele de transport sunt suportate exclusiv de catre Cumparator*.
Important:
Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune catre cumparator, in conditiile legislatiei. Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Nu se va returna contravaloarea transportului platit pentru a receptiona produsele si nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor inapoi catre noi. Plata contravalorii produselor se va face prin banca in contul bancar specificat de catre Cumparator in decurs de 30 zile de la acceptarea returului.