Regulament Oficial Cardul de fidelitate

Cardul de Fidelitate Magazindeanimale.ro este instrumentul cu ajutorul caruia clientii nostri fideli pot beneficia de discount-uri, gratuitati, premii sau exclusivitati. Cardul de Fidelitate NU este un mod de plata.

 

  • Organizatorul si Regulamentul Oficial al Programului de Fidelitate

Cardul de Fidelitate Magazindeanimale.ro este lansat si administrat de SC Animal Center SRL, cu sediul în Bucuresti, Sector 2, Bulevardul Lacul Tei, nr. 109, Sector 2, numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/2517/1999, cod unic de înregistrare fiscală 11574734. Posesorii si cei ce doresc sa devina posesori ai cardului de fidelitate sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial sta la dispozitia pentru consultare oricarui posesor de card pe site-ul www.magazindeanimale.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public, respectiv afisarea pe site-ul www.magazindeanimale.ro.

  • Durata Programului

Programul de fidelitate a fost lansat la data de 1 decembrie 2017 si are durata nedeterminata. Animal Center SRL are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului sau modificarea acestuia. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de Animal Center SRL cu cel puțin 15 zile inainte de data incetarii programului pe site-ul www.magazindeanimale.ro. Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

  • Conditii de Participare

Pentru a deveni posesorul unui card, persoana (fizica/juridica) interesata se va abona la newsletter-ul Magazindeanimale.ro. Cardul de fidelitate este nepersonalizat si contine un cod-cupon care poate fi folosit incepand cu a doua comanda. Prin folosirea codului-cupon, persoana interesata de participarea la prezentul program se prezuma ca a luat la cunostinta prevederile regulamentului de utilizare a cardului si este de acord cu acestea. Posesorul cardului isi da acordul expres si neconditionat pentru ca datele sale personale sa fie utilizate de Animal Center SRL in vederea inregistrarii acestora intr-o baza de date si prelucrarii in scopul acordarii de beneficii sau pentru a primi materiale informative de la Magazindeanimale.ro.

O persoana fizica/juridica poate fi posesorul unui singur card de fidelitate. Cardul de fidelitate este disponibil clientilor in mod gratuit iar acestia il vor primi prin posta odata cu prima comanda.

  • Mecanismul Folosirii Cardului

Pentru a beneficia de promotiile active ale Cardului de Fidelitate, posesorul de card trebuie sa introduca codul-cupon in rubrica speciala din cadrul formularului de plasare a comenzii. Promotiile active destinate clientilor fideli ai Magazindeanimale.ro vor fi afisate pe site-ul www.magazindeanimale.ro. Aceste promotii sau campanii se vor schimba in mod constant si se vor comunica prin afisare, in mod vizibil, pe site.

Discount-urile aplicate in baza prezentului Regulament, in cadrul programului de fidelitate, se supun urmatoarelor conditii:

– Discount-ul direct prin reducere de pret se aplica produselor doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul (rezultat in urma discount-ului acordat) sa nu fie mai mic decat costul de achizitie al produsului, conform reglementarilor legale in vigoare. In cazul in care cu ocazia aplicarii discount-ului pretul de vanzare al produselor scade sub pretul de achizitie, discount-ul va fi redus in mod corespunzator astfel incat pretul final de vanzare al produselor si/sau serviciilor sa nu scada sub pretul de achizitie.

Transportul este gratuit pentru comenzile din zona 0 de livrare, care au o valoare de peste 250 de lei calculata dupa aplicarea discount-ului.

Posesorii de card pot obtine informatii referitoare la funcționarea programului de fidelitate si folosirea cardului apeland la numarul de telefon 0742.122.122 sau la adresa de e-mail office@magazindeanimale.ro. Titularul cardului va anunta fara intarziere orice schimbare a informatiilor personale, inclusiv modificarile de adresa si de asemenea va anunta pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate la adresa office@magazindeanimale.ro.

Prezentul Mecanism sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat la adresa web www.magazindeanimale.ro. Participarea la Program implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Mecanism.