Rotația hranei, pro sau contra?

Rotația hranei, pro sau contra?

„Îmi hrănesc câinele cu Acana. Este bine să oferim același sortiment de hrană întotdeauna?”

Deoarece varietatea e atât de importantă, o să găsiți în sortimentele de Acana și Orijen multiple tipuri de proteine și grăsimi.            O simplă cale de a înțelege importanța rotirii hranei este să vă gândiți la propria dietă: Ați mânca pui cu orez și la micul dejun și la prânz și la cină? Zi de zi? Ați mai aștepta cu interes următoarea masă? Ați mai fi oare sănătos cu o asemenea hrănire?
O hrănire Biologic Apropiată înseamnă varietate!

„Care sunt beneficiile rotației hranei? „

1. Mai puține cazuri de intoleranță alimentară. Marea majoritate a intoleranțelor legate de alimentație se dezvoltă împotriva cărnii de pui, făinii de grâu, porumbului sau soia. Aceste probleme de obicei se dezvoltă în timp, deoarece oamenii persistă să-și hrănească animalele de companie cu același sortiment de mâncare zi dupa zi. Rotația hranei reduce riscul dezvoltării intoleranțelor deoarece animalul de companie nu va primi aceeași sursă de proteină îndeajuns de mult timp pentru a deveni sensibil la ea.

2. Bucuria mesei: Hrănirea rotațională ajută la menținerea interesului pentru ora mesei. Când câinii sau pisicile devin prea obișnuiți cu o singură textură și un singur gust vor avea cu atât mai puțin tendința de a încerca noi tipuri de hrană.

3. Echilibru: Chiar dacă marea majoritate a sortimentelor de hrană pentru câini și pisici se declara a fi “echilibrate și complete”, hrănirea prin rotația sortimentelor furnizează o varietate de proteine esențiale și grăsimi, furnizând un aport de nutrienți care se aseamănă mai bine cu hrănirea din natură și favorizează o condiție perfectă.

Așadar, producătorii Acana și Orijen vă recomandă să încercați tranzitarea periodică între diverse sortimente Acana și Orijen, lucru ce va oferi animalului dumneavoastră de companie un plus de sănătate și, de ce nu!?, de bucurie!

Related Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *